Bile

Hjem » Årets bil 2024 i Danmark

Dette års vinder af årets bil i Danmark gik til BMW i5. Konkurrencen er afgjort af 20 motorjournalister, som hver især kan tildele 30 point til de 7 finale biler.

BMW i5 er en bil der repræsenterer luksus, performance og bæredygtighed. Bilen er desuden også et eksempel på hvordan fremtidens mobilitet kan komme til at se ud. Elbilen med fornuftig rækkevidde og gode præstationer, var med til at gøre bilen til vinder dette år.

BMW i5 repræsenterer også hvor bilbranchen er på vej hen. Der er i skrivende stund meget snak og stagneret salg af elbiler og at den tyske elbilindustri har det svært. Men der er klare tegn på vi skal den vej i fremtiden.

Årets bil i Danmark kåringen er også med til at løfte bilmærket BMW, der har flere bilmodeller på vej som er interessante. BMW i5 er en milepæl i BMW’s bilprogram, der allerede inkluderer modeller såsom i3 og iX.

Designmæssigt er BMW i5 en klassiske BMW hvor æstetik, ordentlighed, kvalitet og mesterlige præstationer kombineres elegant. Den udstråler en moderne elegance med rene linjer og fremhævet frontgril.

Interiøret fortsætter samme tendens med luksuriøse materialer, en rummelig kabine og avanceret teknologi, der sikrer en både komfortabel og sportslig køreoplevelse. Fra 0-100 km/t varierer den fra 3,9 sek. til 6,1 sek.

Den er udstyret med den nyeste batteriteknologi og drivlinje, som giver gode rækkevidder både ved bykørsel og motorvej. Accelerationen er øjeblikkelig samt kraftfuld, hvilket også altid har afspejlet BMW. WLTP går fra 415 km til 470 km afhængigt af model.

Derudover har den også alle de gense og gode sikkerheds- og assistent features, såsom autonom kørsel, kollisionsadvarsler, nødbremseassistent og meget mere, som alt sammen arbejder for at sikre sikkerheden for både fører og passagerer.

Vi kan også tilføje at årets bil i Europa blev den Franske familieslæde Renault Scenic, der også er en elbil.

Du kan selv finde brugte biler her!

Hjem » Årets bil 2024 i Danmark