Bile

Hjem » Fem gode biler under 50.000

Unge, studerende og folk der ikke ønsker at bruge for mange penge på en bil, har brug for en billig bil frem og tilbage til venner, familie, uddannelse, arbejde mm. Kan det stadig lade sig gøre at få en anstændigt bil med et budget på 50.000 kr. eller mindre?

Der er mange som leder efter den bedste bil til at komme rundt for en billig pris.

En forbrugerekspert har udtalt: “For mange af dem der bor væk hjemmefra for første gang, er en bil nødvendig for at komme rundt til arbejde og uddannelse.”

Flere eksperter har nu afsløret deres valg af de bedste biler under 50.000 eller under:

Citroen C1: Denne bybil kunne være perfekt for mange. Med CO2-udledning på kun 99 g/km (Euro-6) udledning fra en 1,2-liters benzinmotor, er denne model attraktiv.

Peugeot 208: En anden inden for 50.000 kroner grænsen, som overrasker positivt. Typisk har 208 også en billig forsikring, og også i Euro-6 gruppen med en 1,0-liters motor.

Ford Ka: For dem, der leder efter en lille bil til at køre rundt i kan en Ford Ka være en fristende mulighed. Det er den mindste bil på listen, men typisk også den billigste.

Ford Fiesta: Hvis man godt at lide Ford, kan en anden model være fiesta der tit også findes til under 50.000 kr.

Nissan Note: Endelig har vi også Note, hvor man skal lede efter en med lidt højere kilometerstand. En højere kilometerstand er typisk ikke et stort problem i nyere biler. Den er lidt større og mere rummelig end nogle af de andre muligheder her. Den har stadig en lav co2 udledning (109 g/km), Euro-6 gruppe. Og typisk også en lav forsikring.

Find brugte biler her.