Dark mode
(Mørk / lys tema):

Online status:

Læse mode
(Sluk ikke skærm):

Tekst størrelse:

Standard sortering:

Åbn søgte biler i:

Biler visning:
 

Hej
Tak fordi du er en del af Bile.dk univers.
Vi håber du bliver glad for oplevelsen, og endelig kontakt os hvis der er ting vi mangler, eller du ønsker vi udvikler på platformen.

SoMe:
facebook instagram tiktok
 
 
 
Til top
Info
Info
Info
Info
Info
Info
Pris:
Kilometer:
Årgang:
 
 


VS.   

Aiways U6
Leasing
Forhandler
SOLGT
Video på bilenAntal billeder på bilen

Aiways U6 
U6

SOLGT
Årgang: 2019
Km: 140.000
Drivmiddel: El
SOLGT
Gear: Automat
Motor: El - 1 motor
Synet: 14-11-2023
Totalpris i periode: kr.
Oprettet: 15-11-2023
 
Aiways

Aiways til salg

Se brugte Aiways modeller til salg her, uden at se på reklamer - Bile.dk har gjort det gratis for alle at købe og sælge brugte Aiways.
Aiways er en kinesisk bilproducent grundlagt i 2017 med fokus på at levere innovative og miljøvenlige elektriske køretøjer. Mærket har hurtigt opnået anerkendelse for sin satsning på elektrisk mobilitet og avanceret teknologi. Aiways U5, mærkets første model, er en fuldt elektrisk SUV, der tilbyder en imponerende rækkevidde, moderne design og avancerede sikkerhedsfunktioner. Aiways arbejder på at gøre elektrisk mobilitet mere tilgængelig for bilkøbere over hele verden ved at tilbyde overkommelige og pålidelige elbiler. Mærket har et stærkt fokus på bæredygtighed og innovation og arbejder konstant på at udvikle nye teknologier og løsninger, der fremmer en renere og mere bæredygtig fremtid. Aiways' biler er designet til at levere en behagelig og problemfri køreoplevelse, og mærket fortsætter med at udvide sin tilstedeværelse på de globale markeder.

Login eller opret bruger
Opdater cookies præferencer