Dark mode
(Mørk / lys tema):

Online status:

Læse mode
(Sluk ikke skærm):

Tekst størrelse:

Standard sortering:

Åbn søgte biler i:

Biler visning:
 

Hej
Tak fordi du er en del af Bile.dk univers.
Vi håber du bliver glad for oplevelsen, og endelig kontakt os hvis der er ting vi mangler, eller du ønsker vi udvikler på platformen.

SoMe:
facebook instagram tiktok
 
 
 
Til top
Info
Info
Info
Info
Info
Info
Pris:
Kilometer:
Årgang:
 
 


VS.   

 
Bentley

Bentley til salg

Se brugte Bentley modeller til salg her, uden at se på reklamer - Bile.dk har gjort det gratis for alle at købe og sælge brugte Bentley.
Bentley Motors Limited er en britisk producent af luksusbiler og grand tourers, grundlagt i 1919 af W.O. Bentley. Bentley er kendt for sine håndbyggede biler, der kombinerer luksus, ydeevne og avanceret teknologi. Mærket har en lang historie med succes i motorsport, herunder fem sejre i Le Mans 24-timers løb i 1920'erne. Moderne Bentley-modeller som Continental GT, Flying Spur og Bentayga SUV er kendt for deres kraftfulde motorer, luksuriøse interiør og udsøgte håndværk. Bentley lægger stor vægt på detaljer og bruger kun de fineste materialer i deres biler. Hver bil er et mesterværk af ingeniørkunst og design, skabt til dem, der kræver det allerbedste. Bentley arbejder også på at fremme bæredygtighed i bilindustrien, med planer om at elektrificere hele deres modelprogram inden 2030. Bentley forbliver et ikon inden for luksus- og præstationsbiler.

Login eller opret bruger
Opdater cookies præferencer