Dark mode
(Mørk / lys tema):

Online status:

Læse mode
(Sluk ikke skærm):

Tekst størrelse:

Standard sortering:

Åbn søgte biler i:

Biler visning:
 

Hej
Tak fordi du er en del af Bile.dk univers.
Vi håber du bliver glad for oplevelsen, og endelig kontakt os hvis der er ting vi mangler, eller du ønsker vi udvikler på platformen.

SoMe:
facebook instagram tiktok
 
 
 
Til top
Info
Info
Info
Info
Info
Info
Pris:
Kilometer:
Årgang:
 
 


VS.   

 
BYD

BYD til salg

Se brugte BYD modeller til salg her, uden at se på reklamer - Bile.dk har gjort det gratis for alle at købe og sælge brugte BYD.
BYD (Build Your Dreams) er en kinesisk bilproducent grundlagt i 1995 og er kendt for at levere innovative og bæredygtige elektriske køretøjer. BYD har opnået stor anerkendelse for deres satsning på elektrisk mobilitet og er en af verdens største producenter af elektriske biler og batteriteknologi. Populære modeller inkluderer BYD Tang, en elektrisk SUV, og BYD Han, en luksuriøs elektrisk sedan, der tilbyder imponerende rækkevidde og avanceret teknologi. BYD har også en stærk tilstedeværelse inden for elektriske busser og kommercielle køretøjer, hvilket gør dem til en nøglespiller inden for grøn transport. Mærket arbejder på at fremme en renere fremtid ved at levere højkvalitets elbiler og udvikle avancerede batteriløsninger. Med deres fokus på innovation, kvalitet og bæredygtighed fortsætter BYD med at skubbe grænserne for, hvad der er muligt inden for elektrisk mobilitet og udvide deres tilstedeværelse på de globale markeder.

Login eller opret bruger
Opdater cookies præferencer