Dark mode
(Mørk / lys tema):

Online status:

Læse mode
(Sluk ikke skærm):

Tekst størrelse:

Standard sortering:

Åbn søgte biler i:

Biler visning:
 

Hej
Tak fordi du er en del af Bile.dk univers.
Vi håber du bliver glad for oplevelsen, og endelig kontakt os hvis der er ting vi mangler, eller du ønsker vi udvikler på platformen.

SoMe:
facebook instagram tiktok
 
 
 
Til top
Info
Info
Info
Info
Info
Info
Pris:
Kilometer:
Årgang:
 
 


VS.   

 
Cadillac

Cadillac til salg

Se brugte Cadillac modeller til salg her, uden at se på reklamer - Bile.dk har gjort det gratis for alle at købe og sælge brugte Cadillac.
Cadillac er et amerikansk luksusmærke grundlagt i 1902 og en del af General Motors-familien. Cadillac har en lang historie som et symbol på amerikansk luksus og innovation. Mærket blev opkaldt efter den franske opdagelsesrejsende Antoine Laumet de La Mothe, sieur de Cadillac, grundlæggeren af Detroit. Cadillac har været kendt for at introducere mange teknologiske innovationer, herunder det første masseproducerede V8-motor og den første bil med et elektrisk startmotor og lys. Moderne Cadillac-modeller som Escalade, XT5 og CT6 kombinerer avanceret teknologi, luksuriøse interiører og kraftfulde motorer. Cadillac Escalade, en stor luksus-SUV, er især populær blandt kunder, der søger komfort og præstation i en rummelig pakke. Cadillac fortsætter med at fokusere på innovation, hvilket afspejles i deres satsning på elektriske køretøjer som Cadillac LYRIQ, som markerer mærkets fremtidige retning inden for bæredygtig luksus.

Login eller opret bruger
Opdater cookies præferencer