Dark mode
(Mørk / lys tema):

Online status:

Læse mode
(Sluk ikke skærm):

Tekst størrelse:

Standard sortering:

Åbn søgte biler i:

Biler visning:
 

Hej
Tak fordi du er en del af Bile.dk univers.
Vi håber du bliver glad for oplevelsen, og endelig kontakt os hvis der er ting vi mangler, eller du ønsker vi udvikler på platformen.

SoMe:
facebook instagram tiktok
 
 
 
Til top
Info
Info
Info
Info
Info
Info
Pris:
Kilometer:
Årgang:
 
 


VS.   

Chevrolet Aveo
Kontant
Forhandler
Antal billeder på bilen

Chevrolet Aveo 
LTZ

Bil og sælger fra område
36.999 kr.
Årgang: 2013
Km: 131.000
Drivmiddel: Benzin
36.999 kr.
Gear: Manuel
Motor: 1.2
Synet: Ikke opgivet
Oprettet: 10-01-2024
 
Chevrolet

Chevrolet til salg

Se brugte Chevrolet modeller til salg her, uden at se på reklamer - Bile.dk har gjort det gratis for alle at købe og sælge brugte Chevrolet.
Chevrolet, også kendt som Chevy, er en amerikansk bilproducent grundlagt i 1911 af Louis Chevrolet og William C. Durant. Mærket er kendt for sin brede vifte af biler, der spænder fra små økonomiske modeller til store trucks og højtydende sportsvogne. Chevrolet er en del af General Motors-familien og har spillet en væsentlig rolle i amerikansk bilkultur. En af de mest ikoniske modeller er Chevrolet Corvette, en sportsvogn, der har været i produktion siden 1953 og er kendt for sin fremragende præstation og karakteristiske design. En anden populær model er Chevrolet Silverado, en robust og pålidelig truck, der er favorit blandt arbejdere og eventyrere. Chevrolet har også været førende inden for elektrisk mobilitet med modeller som Chevrolet Bolt EV. Mærket er kendt for sin innovation, pålidelighed og alsidighed, hvilket gør det til et populært valg blandt bilkøbere verden over.

Login eller opret bruger
Opdater cookies præferencer