Dark mode
(Mørk / lys tema):

Online status:

Læse mode
(Sluk ikke skærm):

Tekst størrelse:

Standard sortering:

Åbn søgte biler i:

Biler visning:
 

Hej
Tak fordi du er en del af Bile.dk univers.
Vi håber du bliver glad for oplevelsen, og endelig kontakt os hvis der er ting vi mangler, eller du ønsker vi udvikler på platformen.

SoMe:
facebook instagram tiktok
 
 
 
Til top
Info
Info
Info
Info
Info
Info
Pris:
Kilometer:
Årgang:
 
 


VS.   

 
DKW

DKW til salg

Se brugte DKW modeller til salg her, uden at se på reklamer - Bile.dk har gjort det gratis for alle at købe og sælge brugte DKW.
DKW (Dampf-Kraft-Wagen) var en tysk bilproducent grundlagt i 1916 af Jørgen Skafte Rasmussen. Mærket blev kendt for at producere motorcykler, biler og lastbiler med to-takts motorer. DKW var en af de største motorcykelproducenter i verden i 1930'erne og havde stor succes med deres små og økonomiske biler. En af de mest kendte modeller er DKW F89, som blev produceret efter Anden Verdenskrig og var kendt for sit enkle og pålidelige design. DKW fusionerede med flere andre mærker, herunder Audi, Horch og Wanderer, for at danne Auto Union, som senere blev en del af Volkswagen Group. Selvom DKW ikke længere eksisterer som selvstændigt mærke, lever arven videre gennem Auto Union og Audi. DKW's biler er kendt for deres innovation og økonomi, og mange klassiske DKW-modeller bevares og køres stadig af entusiaster i dag.

Login eller opret bruger
Opdater cookies præferencer