Dark mode
(Mørk / lys tema):

Online status:

Læse mode
(Sluk ikke skærm):

Tekst størrelse:

Standard sortering:

Åbn søgte biler i:

Biler visning:
 

Hej
Tak fordi du er en del af Bile.dk univers.
Vi håber du bliver glad for oplevelsen, og endelig kontakt os hvis der er ting vi mangler, eller du ønsker vi udvikler på platformen.

SoMe:
facebook instagram tiktok
 
 
 
Til top
Info
Info
Info
Info
Info
Info
Pris:
Kilometer:
Årgang:
 
 


VS.   

 
Lada

Lada til salg

Se brugte Lada modeller til salg her, uden at se på reklamer - Bile.dk har gjort det gratis for alle at købe og sælge brugte Lada.
Lada, oprindeligt kendt som AvtoVAZ, er en russisk bilproducent grundlagt i 1966. Mærket er kendt for at producere robuste og økonomiske biler, der er velegnede til de barske forhold i Rusland og andre markeder. Lada's mest ikoniske model er Lada Niva, en kompakt SUV kendt for sin holdbarhed og terrængående kapabiliteter. Lada har også produceret populære modeller som Lada Riva og Lada Samara, der har været blandt de bedst sælgende biler i Rusland. Mærket har opnået stor popularitet i østeuropa og andre udviklingslande på grund af deres overkommelige priser og pålidelighed. Lada er nu en del af Renault Group og har arbejdet på at modernisere deres modelprogram med nye designs og avanceret teknologi. Mærket fortsætter med at levere biler, der opfylder behovene hos kunder, der søger pålidelige og økonomiske transportløsninger.

Login eller opret bruger
Opdater cookies præferencer