Dark mode
(Mørk / lys tema):

Online status:

Læse mode
(Sluk ikke skærm):

Tekst størrelse:

Standard sortering:

Åbn søgte biler i:

Biler visning:
 

Hej
Tak fordi du er en del af Bile.dk univers.
Vi håber du bliver glad for oplevelsen, og endelig kontakt os hvis der er ting vi mangler, eller du ønsker vi udvikler på platformen.

SoMe:
facebook instagram tiktok
 
 
 
Til top
Info
Info
Info
Info
Info
Info
Pris:
Kilometer:
Årgang:
 
 


VS.   

 
Morris

Morris til salg

Se brugte Morris modeller til salg her, uden at se på reklamer - Bile.dk har gjort det gratis for alle at købe og sælge brugte Morris.
Morris Motors Limited er en historisk britisk bilproducent grundlagt i 1913 af William Morris. Mærket spillede en central rolle i udviklingen af den britiske bilindustri og er kendt for at producere pålidelige og økonomiske biler. En af de mest ikoniske modeller er Morris Minor, der blev lanceret i 1948 og hurtigt blev en af de bedst sælgende biler i Storbritanniens historie. Morris Minor var kendt for sin enkle, men effektive konstruktion og blev elsket for sin pålidelighed og brugervenlighed. Mærket producerede også andre populære modeller som Morris Oxford og Morris Marina. I dag er Morris et symbol på britisk bilkultur og nostalgi, og klassiske Morris-biler er stadig meget værdsat af samlere og entusiaster. Selvom mærket ikke længere producerer nye biler, lever Morris' arv videre gennem de mange klassiske modeller, der fortsat kører på vejene og deltager i bilshows verden over.

Login eller opret bruger
Opdater cookies præferencer