Dark mode
(Mørk / lys tema):

Online status:

Læse mode
(Sluk ikke skærm):

Tekst størrelse:

Standard sortering:

Åbn søgte biler i:

Biler visning:
 

Hej
Tak fordi du er en del af Bile.dk univers.
Vi håber du bliver glad for oplevelsen, og endelig kontakt os hvis der er ting vi mangler, eller du ønsker vi udvikler på platformen.

SoMe:
facebook instagram tiktok
 
 
 
Til top
Info
Info
Info
Info
Info
Info
Pris:
Kilometer:
Årgang:
 
 


VS.   

 
Pontiac

Pontiac til salg

Se brugte Pontiac modeller til salg her, uden at se på reklamer - Bile.dk har gjort det gratis for alle at købe og sælge brugte Pontiac.
Pontiac var et amerikansk bilmærke grundlagt i 1926 som en del af General Motors. Mærket blev kendt for sine muskelbiler og sportslige modeller, der appellerede til en yngre kundebase. En af de mest ikoniske modeller er Pontiac GTO, som ofte betragtes som den første ægte muskelbil. Pontiac Firebird og Trans Am er også blandt de mest berømte modeller, kendt for deres kraftfulde motorer og aggressive design. Mærket havde en stærk tilstedeværelse i motorsport og var kendt for sin innovation inden for bilteknologi og design. Desværre blev Pontiac lukket ned i 2010 som en del af General Motors' omstrukturering efter finanskrisen. Selvom mærket ikke længere producerer nye biler, lever arven videre gennem de mange klassiske Pontiac-modeller, der stadig elskes og bevares af bilentusiaster verden over.

Login eller opret bruger
Opdater cookies præferencer