Dark mode
(Mørk / lys tema):

Online status:

Læse mode
(Sluk ikke skærm):

Tekst størrelse:

Standard sortering:

Åbn søgte biler i:

Biler visning:
 

Hej
Tak fordi du er en del af Bile.dk univers.
Vi håber du bliver glad for oplevelsen, og endelig kontakt os hvis der er ting vi mangler, eller du ønsker vi udvikler på platformen.

SoMe:
facebook instagram tiktok
 
 
 
Til top
Info
Info
Info
Info
Info
Info
Pris:
Kilometer:
Årgang:
 
 


VS.   

 
Rover

Rover til salg

Se brugte Rover modeller til salg her, uden at se på reklamer - Bile.dk har gjort det gratis for alle at købe og sælge brugte Rover.
Rover var et britisk bilmærke grundlagt i 1878, der blev kendt for at producere luksuriøse og pålidelige biler. Mærket har en rig historie og har produceret nogle af de mest ikoniske britiske biler gennem tiderne. Rover 75 og Rover P6 er blandt de mest kendte modeller, kendt for deres elegante design og avancerede teknologi. Rover har også været involveret i produktionen af terrængående køretøjer som Land Rover, som senere blev en selvstændig enhed. Desværre ophørte produktionen af Rover-biler i midten af 2000'erne efter flere ejerskabsændringer og økonomiske problemer. Selvom mærket ikke længere eksisterer, lever Rover's arv videre gennem de mange klassiske modeller, der stadig køres og bevares af entusiaster verden over. Rover's biler er et symbol på britisk bilindustri og ingeniørkunst og fortsætter med at inspirere bilentusiaster med deres historie og design.

Login eller opret bruger
Opdater cookies præferencer