Dark mode
(Mørk / lys tema):

Online status:

Læse mode
(Sluk ikke skærm):

Tekst størrelse:

Standard sortering:

Åbn søgte biler i:

Biler visning:
 

Hej
Tak fordi du er en del af Bile.dk univers.
Vi håber du bliver glad for oplevelsen, og endelig kontakt os hvis der er ting vi mangler, eller du ønsker vi udvikler på platformen.

SoMe:
facebook instagram tiktok
 
 
 
Til top
Info
Info
Info
Info
Info
Info
Pris:
Kilometer:
Årgang:
 
 


VS.   

 
Talbot

Talbot til salg

Se brugte Talbot modeller til salg her, uden at se på reklamer - Bile.dk har gjort det gratis for alle at købe og sælge brugte Talbot.
Talbot var et fransk-britisk bilmærke grundlagt i 1903 af Adolphe Clement-Bayard og Charles Chetwynd-Talbot. Mærket har en lang og varieret historie, der inkluderer produktion af luksuriøse biler og deltagelse i motorsport. Talbot blev kendt for sine elegante og avancerede biler i 1920'erne og 1930'erne, og mærket havde succes i løb som Le Mans og Targa Florio. Efter Anden Verdenskrig blev Talbot en del af flere forskellige ejerskaber, herunder Rootes Group, Chrysler Europe og Peugeot. I 1980'erne forsøgte Peugeot at genoplive Talbot-mærket med modeller som Talbot Horizon og Talbot Samba, men succesen var begrænset, og produktionen ophørte i midten af 1980'erne. Selvom Talbot ikke længere eksisterer som bilmærke, lever arven videre gennem de mange klassiske modeller, der stadig bevares og køres af bilentusiaster. Talbot's biler er kendt for deres stil, præstation og innovation, hvilket gør dem til et elsket mærke blandt samlere og historikere.

Login eller opret bruger
Opdater cookies præferencer