Dark mode
(Mørk / lys tema):

Online status:

Læse mode
(Sluk ikke skærm):

Tekst størrelse:

Standard sortering:

Åbn søgte biler i:

Biler visning:
 

Hej
Tak fordi du er en del af Bile.dk univers.
Vi håber du bliver glad for oplevelsen, og endelig kontakt os hvis der er ting vi mangler, eller du ønsker vi udvikler på platformen.

SoMe:
facebook instagram tiktok
 
 
 
Til top
Info
Info
Info
Info
Info
Info
Pris:
Kilometer:
Årgang:
 
 


VS.   

 
Wartburg

Wartburg til salg

Se brugte Wartburg modeller til salg her, uden at se på reklamer - Bile.dk har gjort det gratis for alle at købe og sælge brugte Wartburg.
Wartburg var et tysk bilmærke grundlagt i 1898 i byen Eisenach, Tyskland. Mærket er opkaldt efter Wartburg-slottet, der ligger i nærheden. Wartburg blev kendt for at producere økonomiske og pålidelige biler, der var populære i østtyskland og andre østbloklande under den kolde krig. En af de mest kendte modeller er Wartburg 311, som blev produceret fra 1956 til 1965 og var kendt for sit enkle, men effektive design. Wartburg-biler havde to-takts motorer, som gav dem en karakteristisk lyd og køreegenskaber. Efter Tysklands genforening i 1990 stod Wartburg over for øget konkurrence fra vestlige bilproducenter, og produktionen ophørte i 1991. Selvom mærket ikke længere eksisterer, lever Wartburg's arv videre gennem de mange klassiske modeller, der stadig køres og vedligeholdes af entusiaster. Wartburg-biler er et symbol på en svunden æra og en vigtig del af den tyske bilhistorie.

Login eller opret bruger
Opdater cookies præferencer