Dark mode
(Mørk / lys tema):

Online status:

Læse mode
(Sluk ikke skærm):

Tekst størrelse:

Standard sortering:

Åbn søgte biler i:

Biler visning:
 

Hej
Tak fordi du er en del af Bile.dk univers.
Vi håber du bliver glad for oplevelsen, og endelig kontakt os hvis der er ting vi mangler, eller du ønsker vi udvikler på platformen.

 
 
 
Til top
Info
Info
Info
Info
Info
Info
Pris:
Kilometer:
Årgang:
 
 


VS.   

Du kan indkredse søgningen lidt i 'Ny søgning', så det nemmere at se bilerne på grafen.
 

Brugte biler

En brugt bil kan være en god måde at få mere for pengene i din næste bil. Nye biler er fantastiske, men brugte biler tilbyder store økonomiske fordele takket være værdiforringelsen. Den gennemsnitlige bil mister 35 procent af sin værdi i de første tre år af sit liv, hvilket er godt for de bilister, der ønsker at gøre en god handel på det brugte bil marked.

Fordele og ulemper ved at købe brugte biler
Med de mange funktionaliteter, features og fremskridt der er sket inden for udviklingen af biler de seneste år, er det aktuelle brugtbilsmarked bedre end nogensinde før. Der er næsten lige så meget variation af de brugte biler, som med de nye biler. Dette tæller alt fra fossile biler til hybride biler og elbiler.
Fordele: Den største fordel ved at købe en brugt bil er prisen. Som vi nævnte, kan en ny bil miste meget af sin værdi på kort tid. Eksempelvis kan det være du for samme pris kan gå et udstyrsniveau op, få en større model eller motor, for samme pris en ny bil ville koste grundet værdiforringelsen.
Derudover er der mange forhandlere der laver inspektion og gennemgår den brugte bil inden de sætter den til salg, og derved tjekker vitale dele såsom bremsere / dæk / bære og styre dele / rust i bærende dele / mv. Husk at spørge ind til det.
Ulemper: Der er altid nogle risici forbundet med at købe en brugt bil. Hvis du køber en brugt bil hos en forhandler, gælder formodningsreglen det første år (12 måneder). Dvs. at efter den brugte bil er købt er det forhandleren, der skal bevise at fejlen ikke var til stede eller under udvikling, da du købte den brugte bil. Ellers skal fejlen udbedres på forhandlerens regning.
Du kan altid også overveje om du vil have en mekaniker til at gennemgå bilen inden du køber den. Det vil forhandlere typisk godt lade dig gøre.

brugte biler til salg

Kun de bedste brugte biler

Kan det betale sig at købe brugt bil?

Ja, det kan det bestemt godt. Du skal selvfølgelig sikre dig at den brugte bil er i god stand, eller du ved hvad der skal laves så det kan blive indregnet i dit budget. Derudover skal man altid kigge bilen igennem for ridser, buler og slitage på interiør.

bedst brugte-biler

Hvilken brugt bil er bedst?

I 2023 blev Årets brugte bil - Hyundai Kona kåret af FDM. På andenpladsen blev det BMW i3. Men hvilken brugt bil der er bedst for dig kan nemt være en anden end ovenstående 2 modeller. Det er suverent afhængigt af dine kørselsforhold og ønsker. Typiske overvejelser ved en brugt bil kan være: Er det bil nr. 2 / småture? Er det primær bil / længere ture? Derudover er det vigtigt at overveje bilens størrelse samt funktion: Er i flere i husstanden er det måske SUV eller stadioncar vejen du skal gå, eller bor du i by er en mindre brugt bil måske nemmere at komme rundt med. Derudover kan du også være du har en holding til det skal være en elbil, og så det hver at kigge på rækkevidden.

brugte biler billigste brugte-biler

Hvad er prisen på en billig brugt bil?

Det er desværre svært at sige. Brugte biler findes i alle prisklasser alt fra skrotpræmien (min. kr. 2200,-) til flere milioner, afhængigt af model og stand. Vi har gjort det nemmere at sammenligne bilerne der er til salg, ved at også liste bilerne grafisk. På den måde kan du nemt sammenholde de respektive biler op mod pris, kilometer, årgang, mv. Det er på den måde du nemmest finder ud af om hvad en billig pris på en brugt bil skal være, altså ved at sammenligne de biler der er til salg.

 

Hvorfor er brugte biler gode:

Typisk har du ikke den samme værdiforringelse på bilen over tid som med en ny bil af samme model.

Økonomiske incitamenter: Anskaffelsen er billigere end ved en ny bil. Dette er med til at give luft i budgettet og være en mindre stressfaktor.

Komfort: Der er som sagt sket meget i bilindustrien de senere år, nyere brugte biler giver typisk en god og behagelig køreoplevelse, de er sikre og er støjsvage både fossile biler og naturligvis også elbilerne.

Nyere brugte biler også underlagt direktiver der gør de forurener mindre, kører længere på literen og hvis det er en elbil udleder de naturligvis intet.

Mange nyere brugte biler har endvidere tilknyttet apps / intelligent software, der er behjælpelig med for eksempel at forvarmning og overvåge motor eller batteri.

brugte biler til salg


brugte biler til salg

Neutral viden:

Man skal som omtalt altid både gøre sit forarbejde når man handler brugte biler. Inspicer bilen grundigt, gerne også med professionel hjælp hvis du ikke er kyndig. Husk du altid har formodningsreglen som din garanti, hvis du køber af en forhandler.

Værd venlig overfor sælgeren, det kommer man altid længst med. Det er også nemmere at forhandle pris hvis sælgeren godt kan lide dig!

 


Hvordan køber jeg en brugt bil?

Hvad bør du overveje når du vil købe brugt bil, her er skitseret de vigtigste ting:
1: Hvis du har en nuværende bil der skal indgå i handlen (byttebil), så få byttepris på denne så du ved hvilket budget du har til rådighed.
2: Få en forhåndsgodkendelse på given beløb fra din ønskede bank / finansiering (hvis nødvendigt). Så ved du meget bedre hvordan du er stillet. Det er både sjovere og nemmere at kigge på biler, hvis man ved hvad man har råd til.
3: Find de ønskede biler du er interesseret i, og kontakt sælgerne. Spørg om du må komme ud og se bilen, og lad vær med at starte forhandling af prisen i telefonen.
4: Prøvekør bilen, hvilket er en af de vigtigste ting i forhold til at købe bil.
5: Inspicer bilerne du kigger på. Læs bilens servicebog igennem, der kan give vigtige oplysninger såsom eventuelle ulykker eller tidligere ejere, samt vedligeholdelses- og service. Stil gerne spørgsmål til bilen.
6: Ønsker du at købe bilen kan der være ting du kan forhandle prisen på.
Vigtigt: Kommer I frem til en aftale så skal papirarbejdet laves! Der skal udfærdiges en slutseddel, og bilen skal omregistreres (kan gøres online i motorregistreret). Først når bilen skal omregistreres og slutsedlen er underskrevet, betales handlen. Lad vær med at sende pengene på forhånd, såsom hvis sælger siger "vil du reservere bilen skal du betale nu".

 

 

Vi fandt over: 100 biler

Login eller opret bruger
Opdater cookies præferencer